St. Martinusstraat 5, 5911 CJ Venlo
T 077 351 50 41
www.meulenkampadvocaten.nl

Routebeschrijving

Wij zijn gevestigd in het centrum van Venlo. Eenvoudig te bereiken en gelegen op een loopafstand van ongeveer 10 minuten van het NS-station. Ons kantoor beschikt over een eigen parkeerterrein en is het best bereikbaar indien u uw navigatie instelt op Monseigneur Nolensplein nr. 64.

Vanuit Eindhoven

Neem de A67 richting Venlo. Na 45 km op knooppunt Zaarderheiken op de A67, richting A67/E34 richting Duisburg (D), na 5,5 km afslag Venlo (41) nemen. Na 400 meter slaat u rechtsaf de Weselseweg op. Na 1,3 km de tweede afslag op rotonde (N271) richting Venlo aanhouden. Na 1,3 km rechtsaf om de Goltziusstraat in te slaan. Rotonde rechtdoor, bij de verkeerslichten rechtdoor en ter hoogte van de bushalte, vindt u aan uw rechterzijde de ingang van onze parkeergelegenheid. U kunt zich aanmelden bij de blauwe toegangspoort.

Vanuit Roermond

Volg de A73 richting Venlo. Neem de afslag Venlo-centrum. Aan het einde van de afslag linksaf richting Venlo-centrum (N271). Ga voorbij het ziekenhuis "Viecuri" bij de verkeerslichten linksaf (Professor Gelissensingel) en volg richting centrum. Ga aan het eind van de weg bij de verkeerslichten rechtsaf en volg richting centrum. Neem op de rotonde de tweede afslag rechts richting "Duitsland" (de Koninginnesingel)(N271). Sorteer links voor en rijdt door de tunnel de Burgemeester van Rijnsingel op richting Nijmegen/Duisburg. Ga na 700m (voorbij het park) linksaf de Goltziusstraat in. Rijdt bij de rotonde rechtdoor tot na de verkeerslichten. Direct daarna, achter de bushalte, vindt u aan uw rechterzijde de ingang van onze parkeergelegenheid. U kunt zich aanmelden bij de blauwe toegangspoort.

Vanaf het NS - Station

Vanaf het Stationsplein ziet u het Limburgs Museum liggen. Ga rechts van het Limburgs Museum de Burgemeester van Rijnsingel in. Ga bij de verkeerslichten linksaf de Goltziusstraat in. Ga bij de rotonde rechtdoor tot de verkeerslichten. Direct na de verkeerslichten gaat u rechtsaf de St. Martinusstraat in. Aan uw linkerzijde ziet u na enkele meters de hoofdingang van ons kantoor.